fbpx

Задолжително направете го ова пред да јадете леќа

You may also like...

1 Response

  1. 27/02/2018

    […] Овие мали мешунки се богати со влакна и магнезиум, кои докажано помагаат во намалување на воспаленијата. Повеќе околу начинот на подготовка на леќата можете да прочитате тука. […]

Напишете коментар