fbpx

Tagged: автомобил

0

Опасни грешки кои и највнимателните родители ги прават при возењето

Сигурно истражувавте пред да купите семеен автомобил и го избравте најсоодветниот за вас и за вашите деца. Никогаш не тргнувате без да ги сместите децата во нивните седишта и тоа е одлично, но дали...

moneymax brzi krediti 1

MoneyMAX Брзи Кредити – За сите изненадувања во животот

Сите ние се трудиме повеќе или помалку да балансираме со парите кои ги заработуваме и оние кои ги трошиме, односно сакаме да ги потрошиме. Секако, оваа наша финансиска “дисциплина” може да избега од контрола...

0

Сите го имаат во автомобилот, но дали ја знаете неговата намена?

Во секој автомобил под внатрешноста на ретровизорот има мала рачка чија намена е да му помогне на возачот подобро да гледа за време на промената на светлината. Тоа е рачка за дневно/ноќно возење која...

0

Сите ја прават оваа грешка со детското седиште во автомобилот

Не само што има премногу родители кои не ги чуваат децата во соодветно поставени седишта во автомобилот, туку им пречат и забелешките на оние кои им укажуваат на тоа. Според податоците од бебешкиот бренд...

leather car seats 0

Како да ги исчистите кожните седишта од автомобилот?

Кожните седишта се скапи, па затоа погрижете се подолго да изгледаат така со малку чистење и провертување. Во прилог прочитајте како правилно треба да ги чистите. Паркирајте го автомобилот во затворен простор или под...