fbpx

Tagged: акни

lice vo ogledalo 0

Научниците тврдат дека пронашле лек за акни!

Новите истражувања спроведени на Универзитетот во Калифорнија покажале дека на акните може да им се стави крај. Со експериментите спроведени на лабораториски глувци се утврдило дека со помош на специфични антитела можно е да...

0

Храна за чиста и здрава кожа без акни

Акните навистина се досадни и нервираат без разлика дали се појавуваат повремено или почесто. И додека постојат многу фактори кои можат да придонесат за појава на акни – секојдневната рутина за нега на кожата,...