fbpx

Tagged: анемија

анемија 0

Симптоми и знаци за анемија

Анемија, исто така позната како крв која е сиромашна со железо, е често нарушување што се јавува кога недостатокот на црвените крвни клетки ја попречува испораката на кислород низ вашето тело. Најчеста причина за...

lek za krvna slika 0

Природен лек за зголемување на хемоглобинот и подобрување на крвната слика

Со анализа на крвта во лабораторија можете да утврдите дали нивото на хемоглобинот во крвта ви е нормално или ниско. Доколку се воспостави дека е ниско, тоа значи дека вашата крв има помал капацитет...