fbpx

Tagged: анксиозност

losi naviki 0

Лоши навики со кои се уништувате

Издвојуваме десет многу чести, но очајни навики со кои самите себеси се уништувате. Нашиот ум и расположение се многу осетливи на светот кој не опкружува. Вознемирувачките настани во животот – лошо раскинување на врска,...