fbpx

Tagged: апликација

google maps 0

Надоградбата на Google Maps го олеснува наоѓањето на места

Google Maps наскоро ќе добие нов изглед. Google го прегледа редизајнираниот изглед за Мапите кој го олеснува пронаоѓањето на значајни места околу вас. Новиот дизајн ќе се активира во текот на наредните неколку недели...

aplikacija za rabota 0

Ова е најдобро време од денот да аплицирате за работа (и да ја добиете)

Барањето работа на веб порталите доцна во ноќта, конечно се исплати: пронајдовте оглас за работа од вашите соништа? Но, пред да дејстувате брзо и да го испратите вашето резиме и мотивационо писмо до менаџерот...

TrackR 0

Мини уред кој ви овозможува да го лоцирате автомобилот со помош на вашиот смратфон

Дали некогаш сте го загубиле вашето возило? Се случува. Или едноставно не се сеќавате каде сте го паркирале, или некој ви го украл. Се враќате по возилото онаму каде што сте го оставиле, и...