fbpx

Tagged: бамбус

бамбус 0

Бамбусот носи среќа во домот!

Бамбусот има важна улога во фенг шуи и ги претставува елементите на вода, дрво и земја. Ова растение е едно од најпрепознатливите и популарни фенг шуи лекови. Тоа е лесно за одгледување и може...