fbpx

Tagged: бар

0

Ново во Охрид: Се отвора “The Vault” – кафе бар по светски стандарди

Ако Охрид ви е омилена дестинација за викенд и за одмор, сега ќе имате причина повеќе да го посетувате почесто! Во Понеделник, 30-ти април Охрид ќе биде побогат со уште еден современ кафе бар....