fbpx

Tagged: бенд

bend pod voda 0

Запознајте го AquaSonic, првиот “подводен” бенд во светот

AquaSonic е првиот “подводен” бенд во светот – амбициозен проект на 5 дански музичари кои настапуваат потопени во аквариуми. По потекло од Данска, авангардниот ансамбл Between Music посветил години експериментирајќи со подводна музика, развивајќи...