fbpx

Tagged: бета-глукан

dete na sneg 0

Како до појак имунитет кај децата: Природен пат во борбата против инфекциите

Што е имунитет и зошто е важен? Во секојдневното опкружување децата се постојано во контакт со бактерии, вируси и хемикалии. Изложени се на зрачења и загадувања од различна природа. За да се справат со...