fbpx

Tagged: боја за коса

bojadisuvanje kosa 0

Не сте задоволни со бојата на вашата коса: Оваа маска потполно ја отстранува бојата, а не му штети на влакното!

Се одлучивте да ја бојадисате косата дома, но нијансата која ја добивте по бојадисувањето е премногу темна или пак премногу жолта? Не грижете се, постои домашен рецепт кој ја “отстранува” бојата за коса и...