fbpx

Tagged: бурма

бурми 0

Зошто бурмите се носат токму на домалиот прст?

Само неколку моменти во животот се толку поврзани со традицијата како што се свадбите: од самата венчавка до прославата, од изборот на фустан до носењето на бурмата на соодветниот прст. Иако многу од вас...