fbpx

Tagged: вежбање

бања 0

Со топла бања ќе согорите калории како со вежбање

Одлични вести за оние кои не сакаат или немаат време да вежбаат: Новите истражувања откриваат дека топлата, релаксирачка бања може да биде подеднакво добра за здравјето како и напорното трчање. Според д-р Стив Фаулкер...