fbpx

Tagged: Велигден

veligdenski jajca 0

3 идеи како да ги декорирате велигденските јајца на потполно нов начин

Ако оваа година сакате малку да се забавувате со бојадисување и декорирање јајца за Велигден, да им дадете на вашите деца дополнителен предизвик или едноставно сакате да направите нешто поразлично, проверете ги овие 3...