fbpx

Tagged: велосипед

brava za velosipedi 0

Паметна брава за велосипеди

Сите велосипедисти делат ист страв: без разлика колку цврсто ќе го заклучите вашиот велосипед, некој сепак ќе се обиде да го украде и да побегне со него. Конечно, постои решение и за овој проблем,...

TrackR 0

Мини уред кој ви овозможува да го лоцирате автомобилот со помош на вашиот смратфон

Дали некогаш сте го загубиле вашето возило? Се случува. Или едноставно не се сеќавате каде сте го паркирале, или некој ви го украл. Се враќате по возилото онаму каде што сте го оставиле, и...