fbpx

Tagged: воспаленија

чоколада 0

Изберете храна која ќе се бори против воспаленијата

Хроничните воспаленија се поврзани со голем број здравствени проблеми, од астма и алергии до болки во зглобовите и автоимуна болест. И иако постојат многу фактори, експертите се согласуваат дека она што го јадете може...