fbpx

Tagged: време

vreme 0

Што е поздраво, летното или зимското сметање на времето?

Приказната сигурно ви е веќе позната. 80% од населението во Европа бара прекин на постојаното поместување на часовите на летно, односно зимско сметање на времето. Но, се поставува прашањето, на кое од тие две...

време 0

Дали ви недостига време? – Има начин да го промените ова

Дали постојано чувствувате дека 24 часа не ви се доволни?  Дали се чувствувате како сѐ да правите во брзање? Дали имате чувство дека обврските постојано само се зголемуваат, а времето се намалува? Ако одговорот...