fbpx

Tagged: врски

коктели 0

Пијалоци кои не треба да ги нарачате на првиот состанок

Дали ве ‘’убива’’ неизвесноста од првиот состанок? Не грижете се, ние ќе ви помогнеме барем кога станува збор за изборот на пијалок, или поточно што никако не треба да нарачате кога сте излезени на...

happy couple 0

Дали сте среќна сопруга?

Добро е познато дека “Среќна жена значи среќен живот”! Успешен и среќен брак е возможен само кога сопружниците се трудат максимално, а тоа може да се забележи по начинот на кој тие комуницираат еден...

0

“Отровни” луѓе кои не ви се потребни во вашиот живот

Живееме во свет кадешто има многу луѓе со различни ставови, погледи и размислувања. Дел од нив се наши пријатели, луѓе кои ни мислат добро, роднини и членови на најтесното семејство, а дел од нив...

couple 0

Машките и женските мозоци се различни!?

Точно е дека машките и женските мозоци се различни. Понекогаш дури и премногу! Разликата доаѓа уште од самиот почеток, односно од она што се случува во матката. Мозокот почнува да се развива уште пред...