fbpx

Tagged: генерации

0

Работи од минатото кои вашите деца сигурно нема да ги разберат

Постоеше живот и пред интернетот и технологијата. И тоа, многу помирен и поопуштен живот. Да, точно е дека денес животот ни е олеснет на сите со тоа што сѐ ни е достапно со само...