fbpx

Tagged: ги

gi 0

Што е “ги” (ghee) и зошто е подобро од путерот?

Можеби сте го сретнале во листата на состојки за приготвување на некое јадење или како замена за путер. Се прашувате што е всушност “ги”-то? Ние имаме одговор на вашето прашање и во прилог ќе...