fbpx

Tagged: години

0

Дали големата разлика во години е пречка за успешна врска?

Експертите честопати укажуваат како разликата во години помеѓу партнерите може да влијае на нивната врска: некои велат дека двојките кај кои разликата е 1 година имаат подобри шанси за успех, додека други тврдат дека...

lugje 0

10 работи што луѓето во 30-тите не треба да ги прават, за да не жалат подоцна

Однесувањето на луѓето во  20-тите и 30-тите години од животот многу се разликува: додека луѓето во 20-тите години само што почнале да го  откриваат светот, да уживаат во слободата и разни искуства, во 30-тите...