fbpx

Tagged: градинка

0

Телевизијата прави децата да не бидат подготвени за градинка!

Една нова студија открила врска помеѓу времето поминато пред телевизија и подготвеноста на децата за математика, букви и зборови како и когнитивни и социјално-емоционални компетенции. Сите ние сме виновни за оставање на нашите деца...

0

Што е подобро: градинка или дадилка во домот?

Без разлика дали планирате да работите со скратено или со полно работно време, доаѓа период во животот на секоја мајка која работи, кога се поставува важното прашање: Што е најдобро за моето дете? Но,...

0

Дали вашето дете е подготвено за градинка?

Улогата на родител е една од најзначајните која човекот ја има во својот живот. Инстинктивно, родителот најдобро се грижи за своето дете, па оттука произлегува дилемата за тоа кое е вистинско време за градинка....