fbpx

Tagged: гради

e-bra gradnik 0

Неверојатен изум – градник од кој градите се зголемуваат за 7 дена

Милан Милиќ (33) тврди дека градникот кој самиот тој го изумил, доволно е да се носи три пати дневно по 5 минути во текот на една цела недела, и дека тоа е доволно градите...