fbpx

Tagged: градник

градник 0

Колку често треба да се пере градникот?

Сите ние сме веројатно виновни дека не ги переме доволно често. Еден експерт споделува совети за најдобриот метод за чистење на градниците, како и колку градници треба да поседува една жена. Станува збор за...

e-bra gradnik 0

Неверојатен изум – градник од кој градите се зголемуваат за 7 дена

Милан Милиќ (33) тврди дека градникот кој самиот тој го изумил, доволно е да се носи три пати дневно по 5 минути во текот на една цела недела, и дека тоа е доволно градите...