fbpx

Tagged: грчеви

bebe koe place 0

Конзумирањето пробиотици пред крајот на бременоста може да ги спречи бебешките колики (грчеви)

Резултатите од најновите истражувања покажуваат дека со земањето пробиотици кон крајот на бременоста и за време на доењето, жените можат да влијаат на намалувањето на коликите и повраќањето кај доенчињата… Иако безопасни, коликите претставуваат...

Inline
Inline