fbpx

Tagged: дадилка

дадилка 0

Обрнете внимание на овие знаци кога вработувате дадилка

Една од најтешките задачи на секоја мајка е да најде соодветна дадилка која добро ќе се грижи за нејзиното дете. Со толку многу видеа кои можат да се најдат на интернет од дадилки кои...

0

Што е подобро: градинка или дадилка во домот?

Без разлика дали планирате да работите со скратено или со полно работно време, доаѓа период во животот на секоја мајка која работи, кога се поставува важното прашање: Што е најдобро за моето дете? Но,...