fbpx

Tagged: далтонизам

0

Дали моето 2-годишно дете е далтонист?

Дали моето дете ги препознава боите? – Уште едно во низата прашања кое мачи многу родители. Можеби вашето дете на 2-годишна возраст ја знае азбуката, има одлична меморија, препознава голем број на предмети и...