fbpx

Tagged: дамки

0

Исчистете ги различните дамки од тепихот брзо и едноставно!

Сигурно секогаш кога ќе забележите дамка на тепихот, веднаш клекнувате и почнувате да ја триете. Но, тоа е најлошото што можете да го направите за вашиот тепих – постојат многу поедноставни и поефикасни начини...

шминка 0

Отстранете ги лесно дамките од шминка од облеката

Дамките од шминка се најчести дамки со кои тешко се справуваме и многу тешко можеме целосно да ги отстраниме… или барем така мислевме до сега. Всушност постои супер лесен трик за отстранување на шминка...