fbpx

Tagged: депресија

депресија 0

3 психолошки симптоми на депресија

И покрај тоа што депресијата е честа појава, лесно може да се игнорира или погрешно да се дијагностицира. Депресијата се манифестира на многу различни начини кои се субјективни и додека можеби ги знаете физичките...

losi naviki 0

Лоши навики со кои се уништувате

Издвојуваме десет многу чести, но очајни навики со кои самите себеси се уништувате. Нашиот ум и расположение се многу осетливи на светот кој не опкружува. Вознемирувачките настани во животот – лошо раскинување на врска,...