fbpx

Tagged: детергенти

0

На нив пишува дека ја негуваат кожата, но всушност се опасни и штетат!

Производите за рачно миење садови содржат сурфактанти, активни површински супстанции кои ја подобруваат површината за чистење. Благодарение на нив, дамките и мрснотиите омекнуваат и побрзо се отстрануваат од површината на стаклото и приборот за...