fbpx

Tagged: дете

0

Експертите советуваат: никогаш не треба да го удирате детето!

Родителите имаат многу начини за дисциплинирање на своите деца. Некои родители претпочитаат да користат вербални методи, додека други сметаат дека повременото удирање нема да ги повреди нивните деца. Истражувањата покажуваат дека удирањето е еден...

мајчинство 0

Мајчинството може да ве остари за 11 години!

Мајчинството може да биде ментално, физичко и емоционално оданочување, но една нова студија од Универзитетот Џорџ Мејсон откри и дека тоа може да ве остари на биолошко ниво. Според студијата жените кои родиле покажале...