fbpx

Tagged: детство

spiner 0

Детството некогаш и сега

“Немаше вакво нешто, кога ние бевме деца!”- се почесто и почесто слушаме вакви изрази од оние кои припаѓаат на генерациите кои израснаа во 90-тите. И тоа е точно! Ако погледнете како живеат денешните деца,...

0

Она што нам ни дозволуваа, ние никогаш нема да им го дозволиме на нашите деца

Сакате да се вратите во минатото? Само сетете се на вашето детство: пред Instagram и Facebook, кога безгрижно шетавте низ маалото без придружба на родител или возевте велосипед без кацига и штитници, кога гледавте...