fbpx

Tagged: доктори

majka so mobilen telefon 0

LittleDot – апликација која ги решава сите здравствени проблеми кај децата без посета на доктор

LittleDot автоматски ја пресметува кривата на растот, индексот на телесна маса или дозата на лекот за намалување на телесната температура, а советите на пример за вакцини или за температура се интегрирани во самата апликација....

доктор 0

Дали и вие ги правите овие грешки кај вашиот доктор?

Сите знаеме дека ординациите на докторите се зафатени места и секојдневно низ нивните врати влегуваат многу пациенти, па нормално е докторите и нивниот персонал да се соочуваат со многу прашања и интересни ситуации одново...