fbpx

Tagged: есен

autumn baby 0

8 интересни факти за децата родени во октомври

Октомври е месец – симбол на есен, жолти лисја, прошетки во природа, тиква, топли напитоци и многу убави работи. Во прилог прочитајте интересни факти за октомвриските бебиња: 1. Голема е веројатноста да бидат атлети...