fbpx

Tagged: зачнување

0

Колку часови спие вашиот партнер може да биде причина зошто не можете да забремените

Најновите истражувања покажуваат дека постои врска помеѓу навиките за спиење на мажите и плодноста. Секоја жена која сака да забремени знае што треба да направи за да ја зголеми можноста за зачнување: здрава исхрана,...