fbpx

Tagged: игра

0

Децата обожаваат да играат со овие предмети од домот, но дали се тие безбедни?

Секое дете сака да влегува во картонски кутии, да игра со клучевите од автомобилот и да ги притиска шишињата од лосионите. Но, дали некој од овие (или други) предмети кои ги имате во домот...

dete si igra so igracki 0

Поседувањето премногу играчки е штетно за малите деца

Конечно! Официјално е потврден нашиот сомнеж кој долго време ни се протнува во мислите: Имањето премногу играчки, всушност и не е така добро за малите деца. Во спроведеното истражување, експертите утврдиле дека изобилството од...

0

Дали и вие погрешно ја игравте играта Монопол?

Играта Монопол се појави во 1934 година и оттогаш е омилена семејна игра иако понекогаш предизвикува мали кавги и лутење помеѓу оние кои ја играат. Меѓутоа неодамна беше откриено дека ако еден од играчите...