fbpx

Tagged: идентитет

0

Зошто жените не го земаат презимето од сопругот?

Некои девојчиња растат прашувајќи се и фантазирајќи за презимето кое ќе имаат кога ќе се омажат. За други, помислата да се откажат од своето презиме никогаш не била опција. Без разлика што вие мислите...