fbpx

Tagged: изгореници

0

Дерматолозите советуваат: како да излечите изгореници од сонце

Сите ја знаеме важноста на кремите со заштитен фактор, но понекогаш и покрај нашите најдобри напори, се случува да се појават изгореници од прекумерното изложување на сонце. Еве што советуваат дерматолозите кога станува збор...