fbpx

Tagged: икеа

nova reklama na ikea 0

Икеа сака жените да се измократ врз новата печатена реклама за бебешко креветче

Икеа само што започна нова рекламна кампања која истовремено е генијална, смешна, а во исто време и ексцентрична. Според AdWeek, новата печатена реклама за креветчето Sundvik, бара потенцијалните клиенти да направат нешто повеќе од...