fbpx

Tagged: илустрации

0

Секојдневниот живот со деца прикажан низ илустрации

Jyldyz Bekova е талентиран уметник и посветена мајка на две прекрасни деца. Таа одлучи да ги покаже нејзините радости и борби како родител низ смешни и симпатични илустрации. Уметникот кој живее во Киргистан, преку...

0

Смешни илустрации кои ги покажуваат непријатните работи што постојано ви се случуваат

Секој од нас има листа со работи кои не сака да му се случат и кои кога ќе се случат ужасно ве нервираат и предизвикуваат непријатно чувство. Уметникот Jacob Andrews низ илустрации ги прикажа...

Trump 0

Илустрации од големите светски лидери како хипстери

Амит Шимони, илустратор кој живее и работи во Тел Авив, е уметникот зад серијата HIPSTORY –  тековен проект во кој се ‘’хипстеризирани’’ повеќе од 35 светски лидери. Секоја илустрирана личност добила своја единствена интерпретација...