fbpx

Tagged: име

momce i devojce 0

Не се користат често: 15 уникатни имиња за девојчиња и момчиња

Наместо традиционални и популарни имиња, многу родители за своите деца сакаат да изберат некое кое не се користи често. Во продолжение ќе пронајдете 15 имиња за девојчиња и момчиња кои можеби не ви се...

0

Родителите не се свесни за тажното значење на ова популарно машко име

Во потрага по уникатно и необично име за своето дете, родителите често избираат стари, традиционални имиња од нивните предци. Но, треба да знаете дека таквите стари имиња, не го имаат секогаш она значење кое...

0

Необични, но убави женски имиња

Изборот на име за вашето најмило може навистина да ви приреди слатки маки. Во прилог прочитајте ги најдобрите необични женски имиња: Аделиа Антонина Каиа / Каја Клементина Елизабела Грациа Ленор Мирела Пипа Рафаела Сафрон...