fbpx

Tagged: имиња

momce i devojce 0

Не се користат често: 15 уникатни имиња за девојчиња и момчиња

Наместо традиционални и популарни имиња, многу родители за своите деца сакаат да изберат некое кое не се користи често. Во продолжение ќе пронајдете 15 имиња за девојчиња и момчиња кои можеби не ви се...

0

Дали избравте име за вашето дете? – Прочитајте ги најубавите италијански имиња

Од Италија потекнуваат многу убави работи, како што се на пример пицата или тестенините. Но, и кога станува збор за најубавите имиња во светски рамки мора да се согласиме дека голем дел од нив...