fbpx

Tagged: инсекти

0

Прва помош при убоди од пчели, оси и стршни

Летото е период на комплетно уживање надвор и во природа. Сепак, покрај опасностите од високите температури и УВ зрачењето тука е и опасноста од убоди и каснувања од разни инсекти скриени во околните дрвја,...

0

Спасете се од комарците со талог од кафе и ловоров лист

Инсектите имаат силно чувство за мирис, а мирисот на кафе не им се допаѓа. Тој мирис станува уште поинтензивен кога гори. Затоа талогот од кафе и ловоровиот лист се совршено решение за досадните комарци,...

0

Ослободете се брзо и лесно од инсектите во домот

Многу е лесно да се ослободите од досадните инсекти кои се насекаде низ домот, со употреба на отрови, но тие се многу опасни особено за децата и милениците. Со нашите совети ќе се ослободите...