fbpx

Tagged: инсомнија

инсомниа 0

Ова е најчудниот лек за инсомнија

Сигурно од најмала возраст знаете дека треба да броите овци кога не можете да заспиете. Но, всушност трикот за да и ставите крај на инсомнијата е во обратната психологија. Се нарекува парадоксална намера (Paradoxical...