fbpx

Tagged: интервју

intervju za rabota 0

Единствениот начин да го одговорите прашањето на интервју за работа “Која е вашата најголема слабост”

Прашањата на интервју за работа стануваат сѐ повеќе и повеќе апстрактни. Како дел од процесот на интервјуто, на денешните баратели на работа може да им биде побарано да опишат една вендинг машина на некој...

0

Што не треба да носите на интервју за работа?

Голема улога во добивање на работа игра оставањето на добар прв впечаток. Не мора да трошите многу пари на купување нова гардероба, но вложете малку повеќе напор за да изгледате убаво и професионално и...

0

За успешно интервју за работа избегнувајте ги овие грешки

Што не треба да правите за време на интервјуто за работа? Во прилог прочитајте ги најчестите грешки кои кандидатите за работа ги прават во текот на интервјуто. За жал, овие грешки ги правиме многу...