fbpx

Tagged: кариера

CV 0

Зошто е важно да имате професионално CV?

Никогаш немојте да направите грешка и да го потцените значењето на вашето CV. Луѓето коишто не сметаат дека нивното CV е важно исто колку што се и тие самите важни, залудно губат драгоцено време....

0

Што не треба да носите на интервју за работа?

Голема улога во добивање на работа игра оставањето на добар прв впечаток. Не мора да трошите многу пари на купување нова гардероба, но вложете малку повеќе напор за да изгледате убаво и професионално и...

0

За успешно интервју за работа избегнувајте ги овие грешки

Што не треба да правите за време на интервјуто за работа? Во прилог прочитајте ги најчестите грешки кои кандидатите за работа ги прават во текот на интервјуто. За жал, овие грешки ги правиме многу...