fbpx

Tagged: килограми

бременост 0

Килограмите во бременоста не се така лоши како што мислите

Мајки, не се нервирајте околу наглото зголемување на килограмите за време на бременоста! Иако можеби сте во поодмината бременост каде што секој може тоа да го забележи, коментарите од пријателите или соседите дека сте голема...

0

За да изгубите килограми, исфрлете ги овие 2 здрави намирници

Свежото овошје и зеленчук не беа дел од мојата исхрана, но кога започнав да ги консумирам во комбинација со трчањето, килограмите започнаа да се топат. И тогаш во исхраната почнав да внесувам секаков вид...