fbpx

Tagged: козјо месо

козјо месо 0

Еве зошто треба да јадете козјо месо

Заборавете го говедското, јагнешкото и пилешкото месо – козјото е новиот фаворит. Не само што козјото месо е вкусно, туку исто така е многу здраво. Еве неколку од неговите здравствени придобивки: • Козјото месо...