fbpx

Tagged: конфучие

konfuchie 0

10 цитати на прочуениот и моќен филозоф Конфучие: Ако ве озборуваат зад грб, тоа значи дека вие сте пред нив!

Пронајдете го вашиот цитат и уживајте во животот… Конфучие е роден 551 година пред нашиот век. Ги учел луѓето на правда, искреност, и правила на општествени односи… Ова се 10 моќни животни лекции засновани...