fbpx

Tagged: краставица

краставица 0

Краставицата е лек!

Краставицата главно се состои од  вода (96%), не содржи многу калории, но затоа е вистински извор на витамини и минерали. Краставицата е извор на повеќето витамини и минерали потребни за човечкиот организам, меѓу кои...